Onze kijk op bouwen

De bouwwereld is een bijzondere wereld waar je met de juiste kennis van zaken prachtige werken tot stand kunt brengen. Voor een opdrachtgever kan het lastig zijn om dit zelf te organiseren.

Met name de kwaliteit van het voorbereidende traject laat vaak te wensen over. Vervolgens is het al evenzeer moeilijk om de uitvoerende partijen aan te spreken op correcte uitvoering, aangezien planning, advisering, uitvoering en controle van het project vaak in handen zijn van dezelfde partijen. Dit staat een optimale onafhankelijke behartiging van uw belang in de weg.

Wat doen wij?

IMBV adviseert en begeleidt bouwtrajecten vanaf ontwikkeling van de plannen tot en met het onderhoud en beheer van het vastgoed. Onze aanpak zal resulteren in een opgeleverd project waarin de doelstellingen van de opdrachtgever efficiënt zijn gerealiseerd.

Waar staan wij voor?

IMBV staat voor onafhankelijk advies en begeleiding van bouwtrajecten waarin de doelstellingen van de opdrachtgever centraal staan. Doordat we ons in het hele bouwproces als deskundige partner naast de opdrachtgever positioneren, creëren we een optimale situatie waarin alle partijen . waar op lange termijn alle betrokken partijen wel bij varen.

Om dit te verwezenlijken kent de werkwijze van IMBV drie wezenlijke uitgangspunten:

  • Integrale kennis en aanpak. IMBV beschikt over een ruime kennis en ervaring ten aanzien het gehele bouwtraject. Dit stelt ons in staat om u vanaf de ontwikkeling tot en met de oplevering en in verschillende vastgoedmarkten en bouwsectoren te adviseren en begeleiden.
  • Unieke belangenbehartiging. IMBV heeft maar één belang en dat is het belang van de opdrachtgever. Dit betekent dat IMBV pas tevreden is wanneer uw wensen volgens afspraak gerealiseerd zijn. Om dit mogelijk te maken zijn we zeer grondig bij het in kaart brengen van uw wensen en houden we al vanaf de eerste conceptuele gesprekken rekening met de meest (kosten)efficiënte oplossing voor de opdrachtgever.
  • Pragmatisch vernieuwend. Het vinden en toepassen van inventieve en innovatieve oplossingen is onze kracht om complexe vraagstukken op te lossen. Hierdoor is niet snel iets te moeilijk en zien wij mogelijkheden waar anderen problemen zien.