Waar staan wij voor?

IMBV staat voor een onafhankelijk advies en begeleiding van complete bouwtrajecten en waarin de doelstellingen van de opdrachtgever centraal staan. Door zich in het hele bouwproces als deskundige partner naast de opdrachtgever te positioneren wordt een gezonde en professionele situatie gecreëerd. Onze professionaliteit en onafhankelijkheid is gericht op samenwerking met de participerende bouwprofessionals. Duidelijkheid in de omschrijving van de doelstellingen en de verdeling van taken en verantwoordelijkheden brengt het proces in balans. Dit levert voordelen op voor alle partijen. De opdrachtgever omdat zijn wensen volgens afspraak worden gerealiseerd. De aannemer en architect, omdat ook zij baat hebben bij een voorspoedige uitvoering van het volledige bouwtraject.

Om dit te verwezenlijken kent de werkwijze van IMBV drie wezenlijke uitgangspunten:

  • Unieke belangenbehartiging. IMBV heeft maar één belang en dat is het belang van de opdrachtgever. Dit betekent dat IMBV pas tevreden is wanneer uw wensen volgens afspraak gerealiseerd zijn. Om dit mogelijk te maken zijn we zeer grondig bij het in kaart brengen van uw wensen en houden we al vanaf de eerste conceptuele gesprekken rekening met de meest (kosten)efficiënte oplossing voor de opdrachtgever.
  • Integrale kennis en aanpak. We hebben een ruime kennis en ervaring met alle aspecten van de bouw. Dit stelt ons in staat om u vanaf de ontwikkeling tot en met de oplevering en in verschillende vastgoedmarkten en bouwsectoren te adviseren en begeleiden.
  • Pragmatisch vernieuwend. Het vinden en toepassen van inventieve en innovatieve oplossingen is onze kracht om complexe vraagstukken op te lossen. Hierdoor is niet snel iets te moeilijk en zien wij mogelijkheden waar anderen problemen zien.
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.